Perbaharui Insuran Kereta Online, Cepat & Mudah

Malay :: English
Telephone: (603) 7783-3533
;Fax: (603) 7781-3533
 
/RenewRoadTaxOnline
        Hubungi Kami
 
      Perkhidmatan
 
      Perbaharui Cukai Jalan
 
      Utama
 

Perbaharui Insuran Kereta

Berikut adalah beberapa langkah mudah untuk mula memperbaharui atau membeli insuran kereta. Jika anda mahu berbicara dengan jururunding kami, anda boleh hubungi 03-7783 3533, atau tinggalkan butiran anda dan jururunding kami akan hubungi anda semula. Klik disini untuk kami hubungi anda semula.

1. Cari Nilai NCD Kereta Anda

NCD (Non-Claim Discount) adalah diskaun yang anda dapat untuk memperbaharui insuran kenderaan anda. Nilai maksimum NCD ialah 55%. Nilai NCD akan bertambah setiap tahun, kecuali jika anda ada membuat tuntutan insuran (kerana kemalangan dan sebagainya).
Klik disini untuk mencari nilai NCD kenderaan anda.

2. Cari Nilai Semasa Kenderaan Anda

Anda mungkin dapat nilai semasa kenderaan anda dari agen insuran ataupun dari sistem online kami. Dari nilai semasa ini, maka agen insuran akan dapat membuat penilaian berapakah yang wajar di insurankan.

Jika anda mempunyai semua butiran berkenaan kenderaan anda, seperti nombor enjin dan nombor chassis, ianya amat membantu bagi menentukan nilai semasa kenderaan anda dan nilai untuk di insurankan.

Anda mungkin mendapat email atau surat dari syarikat insuran terdahulu , dimana maklumat nombor enjin dan nombor chassis dimasukkan dalam email/surat itu.
Klik sini untuk mengetahui nilai semasa kenderaan anda.

3. Kira Nilai Perbaharui Insuran

Sekiranya anda tahu apakah nilai NCD anda, serta secara kasar nilai semasa kenderaan anda, anda boleh mengira bagi menentukan berapa nilai pembaharuan insuran anda. Klik sini untuk menggunakan kalkulator insuran online.

Kini memperbaharui insuran kereta/kenderaan menjadi mudah. Kini anda boleh lakukannya mengikut masa anda, bila-bila masa, dimana sahaja.

Anda boleh lakukannya secara online di website kami atau di page facebook kami. Sebaliknya, anda boleh hubungi kami pada 03-7783 3533.

Dari bantuan program di website kami ini, adalah mudah bagi anda mendapat sebutharga bagi nilai pembaharuan insuran anda.

Perbaharui Insuran
Isi borang online dan sistem kami akan kirakan premium insuran serta jumlah perbaharui cukai jalan. Anda boleh buat pembayaran online juga.
Kami Hubungi Anda
Kami akan dapatkan sebutharga untuk anda. Tinggalkan nombor anda dan butiran asas, kami akan hubungi anda pada kadar SEGERA.
Kalkulator
Dapatkan anggaran nilai perbaharui insuran & cukai jalan anda.

Some of our car insurance providers...

eTiqa MAA Takaful Takaful Ikhlas

eTiqa, MAA Takaful, Takaful Ikhlas

 
 
Copyright © 2012-2013 Expert Vision Global Sdn Bhd. All Rights Reserved.